6977483806, 6977926464 Αφιωνας - Κέρκυρα nikolaos.pekoulis@gmail.com
 
 
 

PEKOYLIS

Olive Wood Crafts

Χειροποίητα ξύλινα Αντικείμενα | Κέρκυρα
 
 
 

 
 
 

Στους Περουλάδες, έναν γραφικό οικισμό στην όμορφη Βόρεια Κέρκυρα, ένα εργαστήριο ξύλου έχει κερδίσει φήμη από το 2012 για την μοναδική τεχνοτροπία που ακολουθεί και τα εξαιρετικά δημιουργήματα που δημιουργεί. Πρόκειται για την επιχείρηση του Πέκουλη Νικόλαου, που αφιερώνεται στη δημιουργία όμορφων διακοσμητικών χωρικών αντικειμένων, αξιοποιώντας το ξύλο της ελιάς.

 

Το ξύλο της ελιάς, με τη φυσική του ομορφιά και την ανθεκτικότητά του, αποτελεί τον ιδανικό ύλη για τη δημιουργία χρηστικών αντικειμένων και ειδών διακόσμησης. Ωστόσο, ο Πέκουλης Νικόλαος δεν περιορίζεται στην απλή επεξεργασία του ξύλου· αντίθετα, καταφέρνει να αναδείξει τη μοναδικότητα αυτού του υλικού με τη χρήση μιας πατενταρισμένης τεχνοτροπίας που συνδυάζει τον ηλεκτρισμό με την τέχνη του ξύλου.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μπορειτε να βρείτε απο κομψά διακοσμητικά όπως κηροπήγια διαφόρων σχεδίων, σταυρούς κρεμαστούς και επιτραπέζιους, εικόνες αγίων, σουβέρ,Σταντ μπουκαλιών,όλα με τη πατενταρισμενη τεχνοτροπία που συνδιάζει τον ηλεκτρισμό με την τέχνη του ξύλου.

Περισσότερα
Μοναδική Τέχνη από <br> Ξύλο Ελιάς
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η επιχείρηση του Πέκουλη Νικόλαου αποτελεί ένα παράδειγμα πώς η τέχνη και η δημιουργικότητα μπορούν να συνδυαστούν με την παράδοση και την φύση, δημιουργώντας κομψά και μοναδικά αντικείμενα.

Περισσότερα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν βρίσκεστε στην Κέρκυρα, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το εργαστήριό του στης Περουλάδες και να ανακαλύψετε τη μαγεία της ξυλουργικής τέχνης του.

Περισσότερα