6977483806, 6977926464 Αφιωνας - Κέρκυρα nikolaos.pekoulis@gmail.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
 
 

PEKOYLIS

Olive Wood Crafts

Χειροποίητα ξύλινα Αντικείμενα | Κέρκυρα
 
 

Στους Περουλάδες, έναν γραφικό οικισμό στην όμορφη Βόρεια Κέρκυρα, ένα εργαστήριο ξύλου έχει κερδίσει φήμη από το 2012 για την μοναδική τεχνοτροπία που ακολουθεί και τα εξαιρετικά δημιουργήματα που δημιουργεί. Πρόκειται για την επιχείρηση του Πέκουλη Νικόλαου, που αφιερώνεται στη δημιουργία όμορφων διακοσμητικών χώρων αντικειμένων, αξιοποιώντας το ξύλο της ελιάς.

 

Το ξύλο της ελιάς, με τη φυσική του ομορφιά και την ανθεκτικότητά του, αποτελεί τον ιδανικό ύλη για τη δημιουργία χρηστικών αντικειμένων και ειδών διακόσμησης. Ωστόσο, ο Πέκουλης Νικόλαος δεν περιορίζεται στην απλή επεξεργασία του ξύλου· αντίθετα, καταφέρνει να αναδείξει τη μοναδικότητα αυτού του υλικού με τη χρήση μιας πατενταρισμένης τεχνοτροπίας που συνδυάζει τον ηλεκτρισμό με την τέχνη του ξύλου.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Αριθμός: 6004373  |  Αριθμός: 6004529

 
 
 
 
 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

 

Η γκάμα προϊόντων που προσφέρει ο Νικόλαος Πέρκουλης είναι ποικιλόμορφη και συνεχώς ανανεούμενη.
Μπορείτε να βρείτε από χρηστικά αντικείμενα, όπως σερβίτσια, μπολ, κουτάλια και άλλα κομψά διακοσμητικά.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 
 
 
 
Μοναδική Τέχνη από Ξύλο Ελιάς
 

Αυτή η μοναδική τεχνοτροπία δίνει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία εντυπωσιακών σχεδίων και μοτίβων πάνω στο ξύλο της ελιάς. Η επιφάνεια του ξύλου μεταμορφώνεται σε έναν καμβά, όπου τα σχέδια αναδύονται με μια μοναδική αισθητική. Αυτό το τεχνικό επίτευγμα δημιουργεί κομψά και υπέροχα αντικείμενα που μπορούν να διακοσμήσουν κάθε χώρο με στυλ και πρωτοτυπία.

 

Η επιχείρηση του Πέκουλη Νικόλαου αποτελεί ένα παράδειγμα πώς η τέχνη και η δημιουργικότητα μπορούν να συνδυαστούν με την παράδοση και την φύση, δημιουργώντας κομψά και μοναδικά αντικείμενα. Η εργαστηριακή τεχνοτροπία του Πέκουλη Νικόλαου αναδεικνύει την ομορφιά του ξύλου ελιάς και την μετατρέπει σε έργα τέχνης που θα σας συναρπάσουν. Εάν βρίσκεστε στην Κέρκυρα, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το εργαστήριό του και να ανακαλύψετε τη μαγεία της ξυλουργικής τέχνης του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

nikolaos.pekoulis@gmail.com
portokali_186@yahoo.gr

 
 

6977483806 - 6977926464

 
 

Περουλάδες | Κέρκυρα
Αφιώνας | Κέρκυρα